Bu İlan Pasiftir

Quad s-2 bookshelf speakers

0 TL 0TL
Ürün ID:
43527
İlan Tarihi:
1/4/2023

Kategori:

BookShelf Hoparlör

Durum:
Yeni
Marka:
Quad
Model:
S-2
Beğeni:
0
Görüntüleme:
5469
Takas:
Hayır
Pazarlık:
Hayır
Kutusu:
Evet
Teslimatı/Kumandası:
Var
Kargo:
Diğer
Gönd. Yer.:
Türkiye (Turkey)
Kargo Maliyeti:
Alıcıya Ait
Tah. Karg. M.:
150
Ödeme:
Kullanıcı Profili:

Tıkla Paylaş

Ürün Açıklaması:

Ürünler sıfırdır ve Yaklaşık 1 ay önce İngiltere’den tarafımca sipariş edilip,getirilmiştir.

 

Kutu ve içeriği (eldivenleri dahil) tamdır.

Hatasız kusursuzdur.


“Quad S-2 S Serisi Hoparlör

Quad, 79. yılını yepyeni bir hoparlör yelpazesiyle kutluyor: S Serisi. Her model, gelişmiş Kevlar koni bas/orta seviye sürücüleri özel olarak tasarlanmış bir şerit tweeter ile birleştirerek orijinal performansın tüm nüanslarını ve tutkusunu yakalamak için zahmetsiz sonik ifade sağlar.

"KÜÇÜK ÖLÇEKTE ÖNCÜ TEKNOLOJI"

Sadece 330 mm yüksekliğindeki standmount S-2, 125 mm'lik bir bas/orta koni içerir, ancak yine de zarif orantılıdır. S-2 hoparlörler, yeni Quad S serisi serisinde yer alan iki standmount hoparlörden daha büyüktür. Artan kabin hacmi ve daha büyük sürücülerle S-2, S-1'e kıyasla daha büyük oda için orantılıdır.

S-2, tipik kubbe tweeter'ları tarafından sağlananlardan sesli olarak daha üstün olan zahmetsizce genişletilmiş yüksek frekanslar sunan ısmarlama bir şerit tiz ünitesine sahiptir. Şerit tabanlı bir sürücünün kullanımı Quad için yeni değil; aslında, şirketin ilk hoparlörü 1949'da piyasaya sürülen Köşe Şeridi olarak biliniyordu. O zamanlar, şerit sürücüleri hassas işlerdi, aşırı güçlüyse kolayca yanmaya eğilimliydi.


S-2 için geliştirilen yeni şerit ünitesi, en son teknikleri ve malzemeleri kullanan tamamen modern bir meseledir. Şeridin kendisi bir sandviç yapısıdır ve onu yüksek güçlü amplifikatörleri işleyecek kadar sağlam hale getirir ve hem ses bobini hem de ses radyatörü olma ikili rolünü yerine getirmesi için tamamen güçlü bir manyetik alana daldırılmıştır.

Mükemmel geçici tepki ve mükemmel müzikal detaylar sunmanın yanı sıra, bu şerit üniteden gelen ses, insan işitme sınırlarının ötesinde en yüksek müzikal tonlara kadar pürüzsüzdür. Kontrollü direktivite, bu ses kalitesini tüm dinleyicileri kapsayacak şekilde geniş bir yatay yay üzerinde korurken, dikey dağılım zemin ve tavan yansımalarını önlemek için uyarlanmıştır ve bu da dinleme koltuğunda en saf yüksek frekanslı performans sağlar.


Bu şerit tweeter, sofistike crossover ağları aracılığıyla Quad'ın Kevlar koni bas ve orta kademe sürücülerle uyumludur. Stand-mount modelleri, bası artırmak için dikkatlice ayarlanmış, arkadan ateşleme refleks bağlantı noktaları kullanırken, zemin standları bir bağlantı noktası yerine üç ABR (Yardımcı Bas Radyatör) dahil etmede alışılmadıktır. Bu pasif, arkadan ateş eden bas üniteleri, enstrüman temellerinin doğru ve anlaşılır bir yorumunu korurken bas tepkisini 35Hz'e kadar uzatmak için ana sürücüleri destekler.

"KESME KENARI YAPIMI"

Ön ve arkada yuvarlatılmış üst kenarlarla güzel bir şekilde sunulan her hoparlör kabini, panel rezonansını duyulabilirlik seviyesinin altına düşürmek için alternatif MDF katmanlarından ve yüksek yoğunluklu suntadan oluşan bir sandviç yapı kullanır.

Spec;

Yapılandırma: İki yönlü zemin merdiveni
Tweeter: 12x45mm Gerçek Şerit
Orta kademe sürücü: 125mm dokuma Kevlar
Bas sürücüleri: Yok
Bas sistemi: Refleks portu
Hassasiyet: 87dB (2.83V @ 1m)
Önerilen amfi gücü: 25-100W
Nominal empedans: 8 Ohm
Frekans tepkisi: 48Hz ~ 22kHz (+/- 3dB)
Bas uzantısı: 37Hz
Geçiş Frekansı: 3kHz
Kabin Hacmi: 10.7L
Boyutlar (HWD): 330x180x260mm
Ağırlık: 13,4 lbs.”

 

Quad s-2 rega elex-r yazarak demolara ulaşabilirsiniz 

 

Kusursuz
Kullanıcı Bilgileri:
Kullanıcı:
Arslandagli
Puan: stars
Ülke:
TÜRKİYE
Şehir:
Giresun
İlçe:
Bulancak