AudioQuest Hurricane High Current 20 Amp 2 mt Güç Kablosu

110000 TL 46,500TL
Ürün ID:
44116
İlan Tarihi:
2/22/2024

Kategori:

Elektrik Kablosu

Durum:
4/5
Marka:
Audioquest
Model:
Hurricane high curent
Beğeni:
0
Görüntüleme:
279
Takas:
Hayır
Pazarlık:
Hayır
Kutusu:
Evet
Teslimatı/Kumandası:
Var
Kargo:
Diğer
Gönd. Yer.:
Dünya (Worldwide)
Kargo Maliyeti:
Alıcıya Ait
Tah. Karg. M.:
0
Ödeme:
Kullanıcı Profili:

Tıkla Paylaş

Ürün Açıklaması:

AudioQuest Hurricane / High-Current

An 11-gauge (12 AWG ground), solid PSC+ cable with ZERO Tech, GND, and 72 V DBS

Düşük Z / Gürültü Dağılımı 3 Kutuplu AC Güç Kablosu

Katı Mükemmel Yüzey Bakır+ (PSC+) İletkenler
Sıkıştırılmamış Yüksek Akım Transferi
Zemin Gürültüsü Giderme Teknolojisi (ABD Patenti # 9,373,439)
Sıfır Karakteristik Empedans (50Hz – 1MHz)
72VDC Dielektrik Önyargı Sistemi (ABD Patenti #7,126,055)
Yön Kontrollü İletkenler
MEYDAN OKUMA

Alternatif Akım (AC), mükemmel olmaktan uzak bir güç kaynağıdır. AC güç teknolojisi bir asırdan fazla bir geçmişe sahiptir ve hiçbir zaman günümüzün yüksek çözünürlüklü ses-video bileşenlerinin katı standartlarını karşılayacak şekilde tasarlanmamıştır. AC gürültüsü şebeke kaynağında mevcuttur ve daha sonra indüklenen (AC güç kablosu tarafından toplanan) ve bileşen güç kaynaklarına ve devre topraklamasına bağlanan radyo frekansı gürültüsüyle daha da kötüleşir. Bu, "maskeleme etkisi" yoluyla distorsiyona ve düşük seviyeli sinyal kayıplarına neden olur. Ayrıca, güç amplifikatörleri, güç kaynaklarının dinamik ses geçişlerine tepki vermesi ve ardından stabil hale gelmesi için çok büyük geçici akım rezervlerine ihtiyaç duyabilir. Çoğu AC güç kablosu ve güç düzenleyici-rejeneratör, bir noktaya kadar yararlı olsa da, kesinlikle bu göreve uygun değildir.

Geçici akım gereksinimleri (süresi kısa olmasına rağmen) ortalama (RMS) akım tüketiminin birçok katı olabileceğinden, güç amplifikatörleri herhangi bir AC güç kaynağı için gerçek bir zorluk teşkil eder. Güç amplifikatörleri ayrıca, çekilen akımın sabit değil dinamik olması ve ses seviyesi ve ses sinyali içeriğine göre değişmesi açısından diğer tüm bileşenlerden benzersizdir. Çoğu AC güç kablosu, bu gereksinimin bir kısmını karşılamak için düşük DC direncine sahip olsa da, AC kablosunun karakteristik empedansı, tavizsiz performansın sağlanmasından eşit derecede sorumludur. Birçok birinci sınıf AC kablosu, karakteristik empedansı geçici akımı kısıtladığından ses geçicisini daraltır veya sıkıştırır.

ÇÖZÜM

Yüksek Saflıkta İletkenler: Hurricane, kulakları yoran geçici intermodülasyon distorsiyonunun ana kaynağı olan tel etkileşimini önlemek için katı Mükemmel Yüzey Bakır+ (PSC+) iletkenleri kullanır. Şaşırtıcı derecede pürüzsüz ve saf Perfect-Surface Copper+, sertliği ortadan kaldırır ve OFHC, OCC, 8N ve diğer birinci sınıf bakırlarla karşılaştırıldığında berraklığı büyük ölçüde artırır. PSC+'ın üstün saflığı, herhangi bir metal iletken içinde bulunan tane sınırlarının neden olduğu bozulmayı daha da azaltır.

Sıkıştırılmamış Yüksek Akım Transferi: 20 amper RMS @ 125VAC 50/60Hz (16 amper RMS @ 220-240VA 50/60Hz) akım kapasitesiyle Kasırga/Yüksek Akım, sürekli (ortalama) RMS değerinin birçok katı akım geçici tepe noktalarına dayanabilir . Bu, Hurricane/High-Current'ı çok çeşitli AC güç düzenleyiciler, güç rejeneratörleri, AC izolasyon transformatörleri ve AC pil yedekleme cihazlarının yanı sıra herhangi bir güç amplifikatörü, güçlü subwoofer, elektrikli hoparlör, elektrikli alıcı veya elektrikli alıcı için ideal hale getirir. entegre amplifikatör

Toprak Gürültüsü Giderme Teknolojisi: AC Topraklama kabloları, akım kablolama hatalarına karşı koruma sağlar, ancak aynı zamanda anten görevi de görürler. Bu nedenle indüklenen radyo frekansı (RF) gürültüsüne maruz kalırlar. Bu RF gürültüsü, bileşen güç kaynaklarını atlar ve genellikle doğrudan sistemin en hassas ses-video devrelerine bağlanır. AudioQuest'in patentli Zemin Gürültüsü Dağıtımı, bu bozulmayı büyük ölçüde azaltarak, mümkün olan en geniş radyo frekansı bant genişliğinde (aralığında) benzeri görülmemiş seviyelerde gürültü dağıtımı sağlar. Benzersiz devre topolojimiz, ek diferansiyel doğrusal filtreleme sağlayan özel dielektrik malzemelerle uyum içinde ortak modlu bir faz iptal dizisi kullanır.

Dielektrik Önyargı Sistemi (DBS; ABD Patent No. 7,126,055): DBS, kablo

Yok
Kullanıcı Bilgileri:
Kullanıcı:
Best Sound
Puan: stars
Ülke:
TÜRKİYE
Şehir:
İstanbul
İlçe:
Kadıköy