Satıcılar, İthalatçılar

Satıcılar, İthalatçılar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Satıcılar, İthalatçılar Ekle

ID No: #253
10.11.2013 20:29

Tayfaudio

Tayf Audio - Ataşehir Tamir Bakım Upgrade

Sistem Satişi Yeni Ve 2. El Sistemleri Adresimizde Bulabilirsiniz.

Bakim Ve Onarim Tüm Audio Video Cihazlarının Onarımı, Diy (Do It Yourself) Çalışmaları Ve Upgrade Işlemleri Elektronik Laboratuarımızda Yapılır.

Onarımda Kullanılan Yedek Parçaların Orijinali Kullanılır, Eğer Bulunamıyorsa Cihaz Sahibine Bilgi Verilirve Aslı Ile Aynı Kalitede Muadil Parça Kullanılır. Laboratuarımızda Geniş Bir Audio Doküman Arşivi Vardır Ve Onarımlar Üreticinin Tanımladığı Onarım Yöntemlerine Uygun Şekilde Tamamlanır.Tüm Cihazlar Üreticiler Tarafından Tanımlanan Test Süreleri Boyunca Test Edilerek Teslime Hazır Hale Getirilir. Tüm Onarımlar Bir Yıl Tayf Audio Garantisi Altındadır. Onarımlardan Sonra Tüketiciye Garanti Belgesi Verilir.

Sistem Upgrade Hi-Fi Cihazlarınızın Geneli Maliyet Endişesi Ile Üreticiler Tarafından Sıradan Komponentlerle Imal Edilir. Daha Iyi Performans Için Bu Komponentlerin Seçkin Kaliteli Olanları Ile Değiştirmek Gerekir. Ses Yolu Üzerindeki Her Komponent (Direnç, Kondansatör, Transistör Vb.) Çok Önemlidir. Aktif Komponentlerde (Transistör, Entegre Devre, Diyot Vb.) Üretici Tasarımının Dışına Çıkmaması Açısından Upgrade Önermeyiz. Ancak Pasif Komponentlerin (Direnç, Kondansatör, Konnektörler, Potansiyometre, Kontak, Kablo, Trafo Vb.) Seçimi Üreticinin Tasarımı Dışına Çıkmaz Ve Kalitesinin Sese Müthiş Etkisi Vardır. Çoğunlukla Bu Bileşenler Üzerinde Iyileştirmeler Yapılır.