Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1216
03.05.2022 15:40

Lotusconcept

Vantage live - pek yakinda dinletide!

Vantage Live, iki kıta üzerinde üç şirkete yayılmış (YG Acoustics, Bel Canto ve Cambridge Acoustic Sciences) ve üst düzey sesin sınırlarını yeniden tanımlama tutkusuyla birleşen bir ekibin uzun yıllara dayanan araştırma ve geliştirmesinin doruk noktasıdır.

Bir çift kule tipi hoparlör ve ona bağlı hassas bir kontrol ünitesinden oluşan Vantage Live, çok bileşenli sistemlerin en iyileri ile rekabet edecek seviyede, en üst düzeyde doğruluk ve müzikalite sunar.

Tasarıma, çok ödüllü hoparlör Vantage ile başlanmış: en derli toplu, üç yollu YG Acoustics hoparlörü. Titreşimsiz, tamamen alüminyum bir kabinde bir araya getirilmiş ünlü ForgeCore tiz ünitesi ve BilletCore konili sürücüler.

Tüm ses şiddetlerinde üstün ses sağlamak için sürücü ve kabin davranışının her nüansını dikkate alan DSP geçiş devresi sayesinde yalnızca olağanüstü ölçümlü performansa değil, aynı zamanda tamamen kapsamlı, doğal ve yormayan bir sese ulaşılmış.

Olağanüstü faz dağıtımı, geniş bir ses merkezi üzerinde holografik görüntüleme sağlıyor ve hoparlör yerleşimine olağandışı esneklik kazandırıyor.

Her bir hoparlörde serin ve verimli çalışan devrelerden oluşan sürücü başına 700 vat çıkış sağlayan üç adet güçlendirici bulunuyor.

Vantage Live, Tidal ve Qobuz yayın akışlarını ve DSD, MQA, 192kHz PCM sesleri çalabiliyor ve aynı zamanda Roon uyumlu.

Dahası, kontrol ünitesi içerisinde, en iyi pikap ve kartuşlara layık, MM veya MC kartuşları kabul eden, ayarlanabilir kazanç ve yüklemeye izin veren inanılmaz bir pikap katı bulunuyor. Ayrıca AES/EBU, S/PDIF (BNC), Optik (TOSLink), USB-B, USB, Ethernet ve iki çift RCA analog dahil olmak üzere bir dizi başka girişi bulunuyor. Özel sistem kontrolü için de RS232 bağlantı mevcut.

Sistemin, Roon çalıştıran bir mobil cihaz veya doğrudan Tidal ve Qobuz çalabilen ücretsiz SEEK uygulaması tarafından kontrol edilmesi amaçlanmış. Yüksek kaliteli metal bir uzaktan kumanda da mevcut.

Vantage Live’ı duyduktan sonra, bu eşsiz ürünün ne kadar özel olduğunu hemen farkedeceğinizden son derece eminiz. Vantage Live, müzik severlere, kullanımı kolay, az yer kaplayan, güzel oluşturulmuş bir ses sistemi sunuyor. Eminiz ki, bu ürün, yeni odyofiller yaratacaktır.