Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1224
01.09.2022 14:23

Bang & Olufsen | Hifilife

Tasarım ve Kusursuz İşçiliğin Üstün Teknoloji ile Buluşması B&O

BANG & OLUFSEN'İN TARİHİ

1925'ten beri ikonik kalite

1925'ten beri Bang & Olufsen, en yüksek ses, zanaat ve tasarım standartlarına sahip ikonik ses ve ev eğlence ürünleri yaratmıştır.

 

YENİLİKCİLİK RUHU

Peter Bang and Svend Olufsen

1925'te Danimarkalı bir çiftlik evinde çalışırken, Peter Bang ve Svend Olufsen radyoyu yeniden icat ettiler ve pile ihtiyaç duymadan duvardaki prize takılabilen ilk seri üretim radyo olan The Eliminator'ı geliştirdiler. Bir yüzyıl sonra, bu girişimci inovasyon ruhu yaptığımız her şeyde yaşamaya devam ediyor. Bizi harekete geçiren şey bu: dünyayı duyma, görme ve hissetme şeklimizi değiştirmek.

 

İLKLERLE DOLU BİR YÜZYIL

Başından beri sadece tahmin etmekle kalmadık, aynı zamanda ev tasarımı trendlerini de şekillendirdik. İlklerle dolu yüzyılımız, döner tablayı yeniden icat etmeyi ve bir çağın görünümünü tanımlayan dokunmaya duyarlı kontrolleri tanıtmayı içeriyor. Evrensel uzaktan kumandaların yanı sıra bağlı ev hoparlörü kurulumlarının oluşturulmasına öncülük ettik. En son hoparlör teknolojimiz, elektronik endüstrisine uzun ömür ve yükseltilebilirlik konusunda öncülük ediyor. Ve liste uzayıp gidiyor.

 

Sesin Gücü

Hâlâ Danimarka kırsalındayız ama çiftlik evinden çok uzaktayız. Genel merkezimiz, akustik ve algı konusunda son teknoloji araştırmalar yürüten dünyaca ünlü bir Ar-Ge ekibine ev sahipliği yapmaktadır.

 

Orijinal "THINK DIFFERENT"

1960'larda marka sloganımız olan 'Farklı düşünüyoruz - THINK DIFFERENT' ilham verici olmaya devam ediyor ve bizi risk ve deneyi kucaklayan bir tasarım yaklaşımında köklendiriyor. Bu yenilik ruhu, MoMA'nın kalıcı koleksiyonu da dahil olmak üzere birçok ürünümüzün önde gelen sanat ve tasarım müzeleri tarafından kutlanmasına ve toplanmasına yol açmıştır. Ancak bu parçalar sadece müzelik değil: tasarımlarımızı sürekli olarak iyileştirmek ve geliştirmek için çalışıyoruz.

 

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK TAAHHÜDÜ

Gerçek anlamda "Zamansız Tasarımlar"

Uzun ömürlü ürünler ve kalıcı büyülü deneyimler yaratmak, temel felsefemizin bir parçasıdır. Döngüsel ekonomi ilkelerini benimsiyor ve sorumlu tüketimi teşvik ediyoruz. Ürün ömrünü etkileyen tüm bileşenleri değiştirilebilir, özelleştirilebilir ve yükseltilebilir hale getirme nihai hedefi doğrultusunda çalışıyoruz ve ürünlerimizin ömrünü süresiz olarak uzatmamızı sağlıyoruz.

Bu tasarım anlayışımızın ayrılmaz bir parçası.

B&O Kulaklıklar

Mükemmel Sesin ve Premium Tasarımla Buluştuğu B&O Kulaklıkları Keşfet.

B&O Taşınabilir Hoparlör

Bang & Olufsen Taşınabilir Hoparlörleri B&O Mağazalarında!

B&O Televizyonlar

Premum Dizayna Sahip Bang & Olufsen Televizyonlar Mağazalarımızda.

B&O Ev Sinema Sistemleri

Bang & Olufsen Ev Sinema Sistemini B&O Mağazalarımızda Deneyimleyin