Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (0 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1217
11.05.2022 11:49

Can Hi-Fi

Bir efsane yeniden doğuyor

AW 800 M Electrocompaniet’in mühendisliği baştan sonra yenilenmiş amiral gemisi amplisi. En güçlü monoblok güç amplimiz olarak efsaneleşmiş olan AW 600 NEMO’nun yerini alıyor. AW 800 M güncellenmiş ama aynı zamanda mevcut tüm Electrocompaniet ürünleriyle kusursuz bir uyum yakalayabilen bir ampli, zira başka hiçbir şeyle karıştırılması mümkün olmayan, çok belirgin niteliklere sahip Electrocompaniet tasarımını mirası olarak sürdürüyor.

AW 800 M’de çok sayıda değişiklik ve iyileştirme mevcut bulunsa da, hiç değişmeyen bir şey varsa o da Electrocomapinet’in eşsiz tasarım felsefesi ve ses imzasıdır. AW 800 M, Electrocompaniet’in yüksek bir yetişme hızıyla ve çok yüksek bant aralığına sahip ampli katlarıyla iyileştirilmiş olan direkt kuplajlanmış yüksek açık döngü bant aralığı topolojisini kapsamaktadır. Buna ilaveten, giriş ve sürücü katlarını yükten koruyarak, çıkışı son derece sağlam ve bağlanmış olan yükten etkilenmeyecek bir hale getiren yepyeni bir çıkış katı tasarlanmıştır. Bu, zaten nazikçe çalışan geri bildirim sisteminin iş yükünü dikkate değer ölçüde hafifletmekte ve böylelikle neredeyse yok denecek kadar düşük distorsiyon istatistikleri ortaya koymaktadır. Çıkış katı bünyesinde toplamda 32 yüksek bant aralığı ve yüke çok yüksek akımlar iletebilen yüksek akımlı, çift kutuplu çıkış transistörleri barındırmaktadır.

Çıkış katını besleyen güç kaynağı güncellenmiştir ve şu anda toplamda 210000 uF kaynak filtrelemesine sahiptir. Ana güç girişi, DA ve RF filtrelidir, ikiz toroidal transformatörler herhangi bir gürültünün karışmasına engel olacak şekilde manyetik ve elektrostatik olarak ekranlanmıştır. Dâhili toprak referansının boyutları çok yükseltilirken, doğrultucu ve çıkış akımlarından tamamen özgür kılınmıştır. Sonuç olarak ortaya nasıl bir çıkış gücü olursa olsun çok temiz, gürültüden arınmış bir çıkış sinyali çıkmış, bu da herhangi bir ses düzeyinde mümkün olabilecek en karanlık arka planda bile çok istikrarlı bir ses sahnesi ortaya koyulabilmesini mümkün kılmıştır.

AW 800 M’nin ilgi çekici yeni bir özelliği de mono, stereo ve bi-amping işletim modları arasında geçiş yapabilmenizi ve böylelikle sisteminizi güncelleyebilmenizi ve ilk başta yaptığınız yatırımı koruyarak konfigürasyonunuzu değiştirebilmenizi sağlamasıdır. Rahatlığınız için yapılmış olan güncellemeler on/off anahtarlı otomatik güç kapatma ve anahtarla açılıp kapatılabilir ışık, kullanıcı tarafından değiştirilebilir 115/230V ana güç voltajı ve tetikleme giriş-çıkışıdır.

Aşina olduğunuz herhangi bir kaydın daha ilk notasından itibaren AW 800 M’nin size yaşatacağı müzikal zevklerin büyüsüne kapılacağınızdan kesinlikle eminiz.