Haberler, Kampanyalar

Haberler, Kampanyalar kategorisine ait (2 kayıt bulundu)
Haberler, Kampanyalar Ekle

ID No: #1208
05.10.2021 07:23

Can Hi-Fi

İskandinav tasarımı primare ürünlerinin güzel ve zarif, klasik ve net hatlara sahip tüm ürünleri pek yakında..!

Her şey dengeli, ahenkli ve orantılı

Otuz yıldır İsveç’in güneyinde bulunan tesisinde faaliyetlerini sürdüren Primare, İskandinavların öne çıkan özellikleri olan dürüstlüğü ve zamansız tasarımlar yapma yönelimini küresel dinleyicilere taşıyan ödüllü hi-fi bileşenler tasarlamakta ve üretmektedir.

Primare’nin ilke edindiği diğer bir kavram da “rahatlık ve sıcaklıktır”. Dostlarınız ve ailenizle paylaştığınız yemekler, içecekler, müzik ve filmlerle tadını çıkardığınız gündelik yaşamın hoş şölenlerinin verdiği yoğun haz bizim için çok önemlidir.

Tüm Primare ürünleri lagom gibi İskandinav ideallerine bağlılığı yansıtır ki bu kelime denge ve ahengin yaşattığı hakiki bir doyum manasına gelmektedir. Ne çok fazla. Ne çok az. Tam kıvamında.

Bu bağlamda lagom ideali, bir Primare ürününün ne görünüm ne de performans bakımından tüm dikkatleri üzerine çekmemesini, odak noktasının dinlenen müzik, seyredilen film olmasını da yansıtan, yani iş başındaki teknolojinin adeta gözden kaybolması manasına da gelen bir idealdir.

Primare’nin yaratığı deneyimin özü, akılla olduğu kadar yürekle de duyumsananları öne çıkartan bir deneyimdir. Bir Primare bileşeninin ahenkli ve dengeli bir performans sunmasını sağlayan birçok tasarım ve üretim inovasyonunu örneklerle göstermek mümkün olsa da, onun insanı büyüleme ve tatmin etme yetisinin herhangi bir ölçüsü yoktur. İşte bu his tamamen ucu bucağı olmayan bir histir. Lagom idealine sadık Primare deneyimi insana işte bu yüzden tam kıvamında gelir.

Primare, öz değerleri olan kalite, kullanım kolaylığı ve son derece tatmin edici performansı bütünleyen çevre dostu bir yaklaşımla, günümüzün sürekli değişen müzik ve görüntü deneyimlerini tüm zenginliği ve çeşitliliğiyle sunuyor; analog veya dijital, kablolu ya da kablosuz, depolanmış veya stream edilmiş onun için fark etmiyor.

Primare – İskandinav sesi ve görüntüsü.

İskandinav Tasarımı
Primare ürünlerinin güzel ve zarif, klasik ve net hatlara sahip olan fiziksel tasarımları onların herhangi bir kuruluma kolayca dâhil olabilme esnekliğine sahip, kompakt bileşenler olmasını sağlamaktadır. Ürünler dış görünümlerine uygun olarak dolaysız ve kullanımı kolay ara yüzlere sahiptir.

Primare’nin sunduğu mükemmel deneyimin kaynağı karmaşıklık değil, sadeliktir.

Detaylara Sarf Edilen Dikkat

Primare’nin en girift ürünlerinde bile eşit bir biçimde zarif ve sade elektrik tasarımlarından faydalanılıyor, sinyal yolu son derece kısa tutularak, bir cihazdan alınabilecek maksimum kazanç (gain) elde ediliyor. Bu tasarım yaklaşımı, ortaya çıkabilecek distorsiyonların azaltılmasına yönelik daha az sayıda ama daha kaliteli parçalar kullanılmasını sağlarken, genel elektrik verimini de arttırmaktadır.